Masarykova univerzita

Výpis publikací

česky | in English

Filtrování publikací

    2008

    1. BALÍK, Josef, Marie KYSELÁKOVÁ, Jan TŘÍSKA, Naděžda VRCHOTOVÁ, Jaromír VEVERKA, Pavel HÍC, Jiří TOTUŠEK a Danuše LEFNEROVÁ. Fenolické látky v technologii vína. In Kvalita moravských a českých vín a jejich budoucnost. MZLU Brno: MZLU Brno, 2008, 11 s. ISBN 978-80-7375-208-8.
    2. BALÍK, Josef, Marie KYSELÁKOVÁ, Naděžda VRCHOTOVÁ, Jan TŘÍSKA, Michal KUMŠTA, Jaromír VEVERKA, Pavel HÍC, Jiří TOTUŠEK a Danuše LEFNEROVÁ. Hodnocení polyfenolů a antioxidační aktivity v hroznech a listech Vitis vinifera L. In Kvalita moravských a českých vín a jejich budoucnost. MZLU Brno: MZLU Brno, 2008, 6 s. ISBN 978-80-7375-208-8.
    3. BALÍK, Josef, Marie KYSELÁKOVÁ, Naděžda VRCHOTOVÁ, Jan TŘÍSKA, Michal KUMŠTA, Jaromír VEVERKA, Pavel HÍC, Jiří TOTUŠEK a Danuše LEFNEROVÁ. Relations between polyphenols content and antioxidant activity in the vine grapes and leaves. CZECH JOURNAL OF FOOD SCIENCES. 2008, roč. 26, Spec. Iss., s. "S25"-"S32", 8 s. ISSN 1212-1800.
    4. BALÍK, Josef, Marie KYSELÁKOVÁ, Jan TŘÍSKA, Naděžda VRCHOTOVÁ, Jaromír VEVERKA, Pavel HÍC, Jiří TOTUŠEK a Danuše LEFNEROVÁ. The changes of selected phenolic substances in wine technology. Czech J. Food Sci. Prague, 2008, roč. 26, Special Is, s. S3 -S12, 10 s. ISSN 1212-1800.

    2007

    1. UPHAM, B., M. GUZVIC, J. SCOTT, J. CARBONE, Luděk BLÁHA, C. COE, L.L. LI, A.M. RUMMEL a J. TROSKO. Inhibition of gap junctional intercellular communication and activation of mitogen-activated protein kinase by tumor-promoting organic Peroxides and protection by resveratrol. Nutrition and cancer : an international journal. 2007, roč. 57, -, s. 38-47, 9 s. ISSN 0163-5581.
    2. ZENDULKA, Ondřej, Lucia ZAHRADNÍKOVÁ a Jan JUŘICA. The influence of resveratrol on the activity of hepatic CYP450 isoenzymes in rat. In THE ABSTRACT BOOK, VITAMINS 2007. Pardubice: Univerzita Pardubice, 2007, s. 191-192. ISBN 978-80-7194-937-4.

    2004

    1. TŘÍSKA, Jan, Naděžda VRCHOTOVÁ, Marie KYSELÁKOVÁ, Josef BALÍK, Miroslav VEVERKA, Jiří TOTUŠEK a Danuše LEFNEROVÁ. The distribution of resveratrol and other phenolic compounds in the berries and stems of the red vine. In XXVIII th World congress of vine and wine. Vienna, 2004, s. 174-175.

    2002

    1. DOBIÁŠOVÁ, Zuzana, Jiří PAZOUREK a Josef HAVEL. Simultaneous determination of trans-resveratrol and sorbic acid in wine by capillary zone electrophoresis. Electrophoresis. Weinheim: WILEY-VCH Verlag GmbH, 2002, roč. 23, č. 2, s. 263-267. ISSN 0173-0835.

    2001

    1. PAZOUREK, Jiří a Josef HAVEL. Je víno zdravé? Resveratrol ano. Praha: Vesmír, 2001, 2 s. Vesmír 80(2), 374.
    2. PAZOUREK, Jiří, Zuzana DOBIÁSOVÁ a Josef HAVEL. Resveratrol - elixír života ve víně? Velké Bílovice: ČMVVU - Vinařský obzor, 2001, 2 s. Vinařský obzor, 94/2.

    2000

    1. TOTUŠEK, Jiří, Naděžda VRCHOTOVÁ, Jan TŘÍSKA a Lada MAREČKOVÁ. Resveratrol v červených vínech z jihomoravských vinařských oblastí. Chemické Listy. Praha: Česká společnost chemická, 2000, roč. 94, č. 9, s. 973-974. ISSN 0009-2770.
Zobrazit podrobně
Zobrazeno: 6. 10. 2024 14:54