Deníček: Co je nového v IS MU?

RSS Provozovatelé, vývojáři a další pracovníci okolo IS MU se budou snažit sem psát o nových věcech, změnách, opravách apod. v systému. Budou psát o věcech, které se nějak dotýkají uživatelů. I když se budou snažit psát tak, aby uživatelé obsahu sdělení rozuměli, nebude možné pochopit vše. Zvláště pak vyjádření o aplikacích, ke kterým všichni uživatelé nemají přístup. Nepředpokládáme, že všichni budou tento blog číst. Je jen pro zájemce. Neočekávejte prosíme dlouhé příspěvky obsahující úvahy, buďte připraveni na krátká oznámení.
Vlastníci blogu: FI:E-technici, FI:IS-technici, FI:servistech, FI:Vývojový tým IS MU, Ing. Jitka Brandejsová, 2893, doc. Ing. Michal Brandejs, 2116
Vlastníci blogu: FI:E-technici, FI:IS-technici, FI:servistech, FI:Vývojový tým IS MU, Ing. Jitka Brandejsová, 2893, doc. Ing. Michal Brandejs, 2116
Právo číst: kdokoliv v Internetu
Právo komentovat: kdokoliv přihlášený v ISu
12. 4.
2011

Docházka v Záznamníku učitele

  • RSS
Zajímavé | 11 | 15
RNDr. Hana Bydžovská, Ph.D. (CVT FI MU), učo 139544
učitel
Učitelé nyní mohou využívat několik aplikací sloužících k evidenci přítomnosti studentů na cvičeních či přednáškách - zaznamenávání, validace a vyhodnocení docházky.
Učitelé nyní mohou využívat několik aplikací k zaznamenávání a vyhodnocení přítomnosti studentů na cvičeních či přednáškách.

Docházka
Aplikace slouží k zaznamenávání účasti/neúčasti studentů na seminářích. Docházka se plní do poznámkových bloků, které jsou viditelné studentům.

Validace docházky
Aplikace nabízí validaci poznámkových bloků týkajících se docházky. Pokud student přestoupil během semestru ze semináře do semináře, lze ho pomocí této aplikace přiřadit do správného poznámkového bloku.

Vyhodnocení docházky
Aplikace slouží k vyhodnocení docházky studentů na cvičení nebo přednášky podle nastavených parmetrů (počet akceptovaných neúčastí, omluvenek).

Dosud nečteno0 komentářůpermalink
« Sudý nebo lichý týden v rozvrhu? (6. 4. 2011 20:34) | Publikace: Co jsme odeslali do RIVu? » (9. 5. 2011 13:43)

Zatím žádné komentáře.