Deníček: Co je nového v IS MU?

RSS Provozovatelé, vývojáři a další pracovníci okolo IS MU se budou snažit sem psát o nových věcech, změnách, opravách apod. v systému. Budou psát o věcech, které se nějak dotýkají uživatelů. I když se budou snažit psát tak, aby uživatelé obsahu sdělení rozuměli, nebude možné pochopit vše. Zvláště pak vyjádření o aplikacích, ke kterým všichni uživatelé nemají přístup. Nepředpokládáme, že všichni budou tento blog číst. Je jen pro zájemce. Neočekávejte prosíme dlouhé příspěvky obsahující úvahy, buďte připraveni na krátká oznámení.
Vlastníci blogu: FI:E-technici, FI:IS-technici, FI:servistech, FI:Vývojový tým IS MU, Ing. Jitka Brandejsová, 2893, doc. Ing. Michal Brandejs, 2116
Starší příspěvky
Kategorie
Vlastníci blogu: FI:E-technici, FI:IS-technici, FI:servistech, FI:Vývojový tým IS MU, Ing. Jitka Brandejsová, 2893, doc. Ing. Michal Brandejs, 2116
Právo číst: kdokoliv v Internetu
Právo komentovat: kdokoliv přihlášený v ISu
16. 12.
2011

Osobní stránka viditelná mimo IS - můžete si povolit zobrazení

  • RSS
Informačně přínosné | 3 | 3
doc. Ing. Michal Brandejs, CSc. (CVT FI MU), učo 2116
Vážení studenti,

z důvodu přísnější ochrany osobních údajů byl v neautentizovaném IS MU a na www.muni.cz nastaven odlišný režim Osobních stránek, tj. stránek např. is.muni.cz/osoba/UČO nebo www.muni.cz/people/UČO dostupných dosud veřejně v Internetu bez použití hesla. Nově se tyto stránky zveřejňují pouze u těch, kdo si to povolili kliknutím v ISu (Lidé - Editovat chování aplikace Lidé - Způsoby zobrazení Osobní stránky).

K čemu je zobrazení Vaší stránky veřejně? Máte-li vyplněny kariérní a kontaktní údaje, může k vám snadněji doputovat např. nabídka práce či spolupráce.

Kromě zveřejnění Osobní stránky jako takové můžete ovlivnit i míru zveřejnění dalších údajů (fotografie, výpis známek, ...). Toto nastavení můžete samozřejmě kdykoliv později změnit a zůstane v platnosti i po Vašem odchodu ze školy.

Osoby s aktivním pracovním zařazením na MU (zaměstnanci) mají Osobní stránku povinně veřejně viditelnou. Mohou však skrýt informace o studiích na MU.

Michal Brandejs
za provozovatele IS MU

Dosud nečteno0 komentářůpermalink
« Můžete hodnotit stravovací zařízení SKM v IS MU (16. 12. 2011 12:34) | Seznamy Studují se mnou » (16. 12. 2011 13:41)

Zatím žádné komentáře.