Deníček: Co je nového v IS MU?

RSS Provozovatelé, vývojáři a další pracovníci okolo IS MU se budou snažit sem psát o nových věcech, změnách, opravách apod. v systému. Budou psát o věcech, které se nějak dotýkají uživatelů. I když se budou snažit psát tak, aby uživatelé obsahu sdělení rozuměli, nebude možné pochopit vše. Zvláště pak vyjádření o aplikacích, ke kterým všichni uživatelé nemají přístup. Nepředpokládáme, že všichni budou tento blog číst. Je jen pro zájemce. Neočekávejte prosíme dlouhé příspěvky obsahující úvahy, buďte připraveni na krátká oznámení.
Vlastníci blogu: FI:E-technici, FI:IS-technici, FI:servistech, FI:Vývojový tým IS MU, Ing. Jitka Brandejsová, 2893, doc. Ing. Michal Brandejs, 2116
Starší příspěvky
Kategorie
Vlastníci blogu: FI:E-technici, FI:IS-technici, FI:servistech, FI:Vývojový tým IS MU, Ing. Jitka Brandejsová, 2893, doc. Ing. Michal Brandejs, 2116
Právo číst: kdokoliv v Internetu
Právo komentovat: kdokoliv přihlášený v ISu
22. 9.
2017

Styly pro tisk rozvrhu v TeXu

  • RSS
Zajímavé | 3 | 3
RNDr. Jan Kasprzak, Ph.D. (CVT FI MU), učo 1885
student
Zveřejnili jsme styly pro tisk rozvrhu z ISu sázecím systémem TeX.

Aplikace pro zobrazení rozvrhu v ISu již delší dobu umožňuje kromě tisku rozvrhu a stažení ve formátu PDF také stažení zdrojového kódu pro tisk sázecím systémem TeX. Tato funkce je určena pro pokročilé uživatele, kteří si chtějí rozvrh vysázet svým vlastním stylem.

Někteří uživatelé ale toto chtěli využít naopak k tomu, aby si vysázeli rozvrh stejným stylem, ale se svými vlastními úpravami rozvrhových dat. Pro tyto uživatele nyní zveřejňujeme styly pro sázecí systém TeX, které jsou přímo v ISu použité pro tisk rozvrhů ve formátu PDF.

Styly jsou pokročilým uživatelům k dispozici ke stažení v Gitlabu Fakulty Informatiky MU na následující adrese:

https://gitlab.fi.muni.cz/kas/istimetables

Dosud nečteno0 komentářůpermalink
« Tisk Výkazu o závěrečné zkoušce v angličtině (23. 6. 2017 10:12) | Skupiny práv v popisu odpovědníku » (16. 11. 2017 15:15)

Zatím žádné komentáře.