angličtinaPřihlášení do IS MU

Jak vařit podle pravidel sportovní výživy

Tato nabídka není nyní v prodeji.

Termín:

2. 6. 2017, 14:00-18 hod. (5 vyučovacích hodin)

Místo:
Univerzitní kampus Bohunice, Fakulta sportovních studií MU, Kamenice 5, Brno

budova A34/učebna 225

Lektoři:
Mgr. Michal Kumstát, Ph.D.

Bc. Tomáš Hlinský

Doklad o absolvování:

Osvědčení o absolvování semináře

Cena:

650 Kč

Pro vystavení dokladu o absolvování je nutné uvést datum narození, prosím doplňte tuto informaci do poznámky.

Informace na webových stránkách CŽV: http://www.fsps.muni.cz/czv/nabidka/aktualne-nabizime.html

    V teoretické části kurzu budou účastníkům předány obecné informace o racionální výživě se zaměřením na specifika výživy sportovní.

    Hlavní část kurzu bude věnována části praktické, kde bude cílem představit možnosti přípravy pokrmů podle potřeb sportovce a současně splňujících současná doporučení odborníků na sportovní výživu. V této části budou prezentována konkrétní jídla a to formou ochutnávky, ale také prostřednictvím interaktivní nauky přípravy těchto jídel a kuchařských dovedností.

    Kurz je zaměřen na prohloubení kuchařských dovedností se zaměřením na racionální a sportovní výživu interaktivní formou. V rámci kursu proběhne také ochutnávka konkrétních jídel splňující podmínky racionální i sportovní výživy, s ukázkou jak jídla připravit, na co si dávat u přípravy pozor, jaké potraviny volit (např. snídaně, svačiny před anebo po tréninku či závodu, večeře…). Účastník kursu se naučí lépe orientovat ve čtení etiket potravin a dokáže rozeznat kvalitativní vlastnosti jednotlivých potravin (např. poměry jednotlivých nutrientů, oleje a jejich použití v teplé a studené kuchyni, průmyslová úprava potravin atp.).

Celková cena: 650 Kč vč. DPH