angličtinaPřihlášení do IS MU

Kurz Zábavná gymnastika jako součást tělesné výchovy na ZŠ 2 (JS2017)

Tato nabídka není nyní v prodeji.

Bližší informace naleznete zde: http://www.ped.muni.cz/celozivotni-vzdelavani/kurzy

    Charakteristika programu:
    Pokračování a rozšíření praktického, metodického semináře, který je zaměřen na netradiční pojetí disciplín sportovní gymnastiky v jejích jednotlivých disciplínách. Metodika pro práci s dětmi mladšího školního věku s důrazem na správnou dopomoc a záchranu u sportovní gymnastiky hravou motivační formou. Jedná se o motivační zpracování metodického nácviku gymnastických cvičení ke každé z disciplín s ohledem na věk žáků – s využitím dětské fantazie, hudební kulisy a poutavé atmosféry.
    Nácvik dopomoci a záchrany při nácviku daných prvků i při jejich samotném provedení, průpravná cvičení pro nácvik prvků na jednotlivých nářadích.
    Hrazda (seznámení s hrazdou)
    Přeskok (roznožka, průpravná cvičení na skrčku, skrčka)

    Požadované předpoklady uchazeče:
    Určeno pedagogickým pracovníkům - učitelé základních škol, pedagogové volného času, učitelé speciálních škol, vychovatelé školských zařízení. Určeno pedagogickým pracovníkům v ZŠ a studentům učitelství ZŠ.

    Profil absolventa:
    Absolvent kurzu využije získané metodické, teoretické a praktické dovednosti v pedagogické praxi. Získá teoretický vhled a bude umět vhodně aplikovat sportovní gymnastiku v praxi.

    Lektor kurzu: Mgr. Daniela Jonášová

    Délka kurzu: jednodenní bloková výuka v prostorách KTV PdF MU, Poříčí 7, budova Y, tělocvična č. 49, celkem 6 vyučovacích hodin (evidence účastníků v 10.00 hod., ukončení cca 14.00 hod.)

    Termín konání kurzu: 27. 5. 2017

    Obsahový plán kurzu: celkem 6 vyučovacích hodin (1 hodina je 45 minut + přestávka)
    - teoretické základy - 0,5 hod.
    - praktické a metodické ukázky cvičení - 5 hod. (široké a aktivní seznámení se všemi disciplínami)
    - zpětná vazba, metodické výstupy a diskuze účastníků v rámci závěrečného vyhodnocení kurzu - 0,5 hod.

    Průběh kurzu a způsob jeho ukončení: Aktivní absolvování kurzu v plném rozsahu. Absolvent kurzu obdrží osvědčení o absolvování programu celoživotního vzdělávání.

    Cena kurzu: 700,- Kč
    Pokud zájemce nestihne provést objednávku a platbu kurzu přes Obchodní centrum MU, je možné zaplatit poplatek po předchozí e-mailové domluvě (jonasova@ped.muni.cz) na místě.

    Termín podání přihlášky: do 12. 5. 2017

Celková cena: 700 Kč vč. DPH