angličtinaPřihlášení do IS MU

Kurz Efektivní vedení porad - 12. 4. 2017 (9 - 16 hod.) (JS2017)

Tato nabídka není nyní v prodeji.

    učebna: bude upřesněno

    Porada může být ztrátou času nebo pevným základem pro další spolupráci. Na kurzu představujeme tzv. facilitační přístup, který lze využít pro efektivní vedení porad. Dozvíte se, jaké faktory ovlivňují průběh a výsledek porady. Naučíte se, jak můžete průběh porad zásadním způsobem ovlivnit. Vyzkoušíte si konkrétně, jak se na poradu připravit, jak ji vést a jak maximalizovat její užitek.

    Určeno pro každého, kdo se účastní porad nebo je vede a chce poznat možnosti facilitačního přístupu. Každého, kdo chce, aby porada byla konstruktivní, aby byli účastnící angažování na jejích výstupech a aby trvala přiměřeně dlouho. Dozvíte se, čemu věnovat pozornost před tím, než porada začne, naučíte se nesklouzávat do přílišných detailů a směřovat k cíli zjistíte, jak získat relevantní informace od všech členů týmu vyzkoušíte si, jak udržet pozornost a motivaci týmu získáte několik konkrétních nástrojů, jak udělat vaši poradu efektivnější.
    Kurz je veden s vysokou mírou zapojení účastníků v přátelské a tvořivé atmosféře. Budete mít prostor pracovat s vlastními zkušenostmi a navzájem se učit během sdílení a diskuzí. Nové myšlenky a souvislosti pochopíte na konkrétních příkladech a ukázkách. Dovednosti budete trénovat v praktických cvičeních.

    Vojtěch Benda je lektor, mediátor a facilitátor. Od roku 2010 vede otevřené kurzy pro veřejnost, autorské zážitkové kurzy, vzdělávací kurzy pro firemní zákazníky i neziskové organizace. Velké zkušenosti má v oblasti Nenásilné komunikace a zážitkového vzdělávání. Na Přírodovědecké fakultě Masarykovy univezity vyučuje předmět Inspiratorium pro učitele a jako lektor firemního vzdělávání a facilitátor působí ve vzdělávací společnosti Edutica. Původem právník, který nyní pomáhá lidem překonávat konflikty a hledat konstruktivní řešení jako mediátor.

Celková cena: 2 000 Kč vč. DPH