angličtinaPřihlášení do IS MU

Aqua Aerobic – JS 2018

Tato nabídka není nyní v prodeji.

Termín:
středa 18:00 – 19:00 hodin
Místo:
Fakultní základní škola Jasanová 2, Brno
Období:
14. 2. 2018 – 30. 5. 2018
Lektor:
Mgr. Tereza Králová

    Aqua aerobic je kondiční cvičení ve vodě s motivačním využitím hudby. Mohou jej cvičit naprosto všichni bez rozdílu věku nebo fyzické kondice, začátečníci, pokročilí i neplavci a oproti klasickým formám cvičení v tělocvičně, navíc díky bezprašnému prostředí, je vhodný i pro alergiky a osoby s dýchacími potížemi a pro osoby s nadváhou.

    Může sloužit jako výborný doplněk rehabilitace po úrazech, výměnách kloubů, při snížené pohyblivosti atd. Při aqua aerobicu v mělké vodě voda dosahuje od pasu po prsa, v přechodové vodě po ramena. Jedná se o cvičení, při kterém se dotýkáme dna bazénu.

    Cvičení je stejně intenzivní jako na suchu, jen je vnímáno příjemněji, protože voda zároveň osvěžuje. Naše lektorky mají několikaletou zkušenost s předcvičováním aqua aerobicu a jejich cvičení jsou velmi vyhledávána. Při cvičení používáme různé pomůcky, např. vodní nudle, pásy, činky a rukavice.

    Co si vzít s sebou na cvičení?
    Plavky (nejlépe jednodílné), přezutí na bazén, ručník a hygienické potřeby do sprchy a pití. Nedoporučujeme nosit gumové koupací čepice (hrozí přehřátí hlavy).

    Kurz má 16 lekcí + 1 hodinu na náhradu, případně lze nahrazovat v pondělí v době od 17:00 – 18:00 na stejném bazénu. Náhradní hodina 6. června 2018.

Celková cena: 2 880 Kč vč. DPH