angličtinaPřihlášení do IS MU

Průkaz studenta prezenčního studia na Filozofické fakultě - změna dat


    Karta Vám bude vyrobena pouze tehdy, pokud budete mít zavedenou fotografii v IS MU.

    Změna dat. Dojde-li k obsahové změně informací uváděných na průkazu, je příslušná osoba povinna požádat příslušné pracoviště o vydání nového průkazu. Vydání nového průkazu se v těchto případech zpoplatní stejným způsobem jako vydání prvního průkazu stejného typu.

    Upozornění: Je nutné nejdříve požádat studijní oddělení o deaktivování staré karty a po té teprve objednat kartu novou. Obchodní centrum slouží výhradně pro platbu.

    Studentům prezenčního studia je vydávána identifikační čipová karta, která slouží:

    • k prokazování příslušnosti k MU,
    • k identifikaci při vstupu do počítačové učebny a do knihovny,
    • při používání kopírek a tiskáren (nutno předplatit tuto službu v dobíjecím automatu).

    Vyzvednutí karty: Objednanou a řádně zaplacenou kartu si vyzvedněte v úředních hodinách na studijním oddělení Filozofické fakulty.
    (Vyzvednout kartu si můžete až ve chvíli, kdy na fakultní účet přijde Vaše platba (obvykle to trvá cca 3 pracovní dny). Zda byla Vaše platba řádně připsána, zjistíte ve svých objednávkách pod odkazem Moje objednávky. Poté kontaktujte studijní oddělení, že je karta zaplacena.)

    Koupě této karty studenty neopravňuje k využívání studentských slev u dopravců a dalších prodejců. Pokud chcete využívat studentské slevy a další výhody, objednejte si Průkaz ISIC na Filozofické fakultě - první vydání.

Celková cena: 120 Kč vč. DPH
 Koupit
Podmínky prodeje
Lze objednat do 31. 12. 2024 vč.