angličtinaPřihlášení do IS MU

V. doktorandské sympozium Katedry divadelních studií (konferenční poplatek)

Tato nabídka není nyní v prodeji.

Katedra divadelních studií Filozofické fakulty Masarykovy univerzity si Vás dovoluje pozvat na páté doktorandské sympozium, které je koncipováno jako mezioborové a je určeno postgraduálním studentům, kteří se ve svých výzkumech zabývají dramatem, divadlem, performativitou či teatralitou. Pozvání patří také pedagogům, jejichž účast je předpokladem pro různorodou diskusi nad prezentovanými tématy.

    Termín: 1. a 2. listopadu 2019
    Místo konání: Univerzitní centrum Telč

    Cílem sympozia je zmapovat alespoň částečně současné tendence v bádání mladých vědců v oblasti teatrologie v tom nejširším slova smyslu a iniciovat mezioborovou diskusi.
    PŘÍSPĚVKY: Délka příspěvku je stanovena na 20 minut. Pro účast na sympoziu není povinné mít příspěvek; rozmanitost příspěvků je však žádoucí, aby byly splněny stanovené cíle sympozia.

    PŘIHLÁŠKY: K účasti na sympoziu se přihlašuje vyplněním formuláře Google, odkaz zde: https://docs.google.com/forms/d/1FO6Nl8S7MWKsjpVLfd-ilKdDJmMO4gQL-8zXpll3etk/viewform?vc=0&c=0&w=1&edit_requested=true

    Součástí přihlašovacího formuláře je i nahrání anotace příspěvku v rozsahu maximálně 300 znaků. Přihlašovat se můžete do 15. 9. 2019.

    REGISTRAČNÍ POPLATEK za účast na sympoziu je 800 Kč a zahrnuje ubytování v Univerzitním centru v Telči s plnou penzí (večeře, snídaně, oběd), občerstvení během konference a konferenční materiály.

    Kontakt na organizátora:
    Mgr. Bc. Amálie Bulandrová, Mgr. Bc. Martin Langhans
    doktorandske.sympozium.kds@gmail.com

    Supervize: doc. MgA. David Drozd, Ph.D., e-mail: drozd@mail.muni.cz

Celková cena: 800 Kč vč. DPH