angličtinaPřihlášení do IS MU

Zimní výcvikový kurz – Tarvisio – podzim 2019 (C996d)

Tato nabídka není nyní v prodeji.

Termín:
26. 2. - 2. 3. 2020
Zaměření:
sjezdové lyžování
Celková cena:
placená forma 8 900 Kč
Záloha:
4 000 Kč
Cena zahrnuje:
ubytování v hotelu 3* na 4 noci
4x italská polopenze (jednotné menu, nápoje k snídani v ceně, k večeři za poplatek na místě)
skipas Friuli Skiregion na 4 dny
ložní a koupelnové prádlo
autobusová doprava z Brna + skibus na místě
internet WI-FI
Vedoucí:
Mgr. Alena Pokorná, Ph.D.

  • Zimní výcvikový kurz – Tarvisio

    Hlavní cíl výuky: - zlepšení úrovně pohybových dovedností a fyzické úrovně - ovlivnění kladného přístupu ke sportovním aktivitám chápaným jako obranu proti konfliktům, civilizačním chorobám a stresu - podpora zdravého životního stylu studentů Zimní výcvikové kurzy Pěti až sedmidenní kurzy v tuzemských a zahraničních lyžařských střediscích. Zahraniční kurzy jsou určeny pro pokročilé lyžaře a snowboardisty.
    • Fakulta sportovních studií
    Vyučující

    Osnova
    Kurzy jsou rozděleny podle zaměření a kombinace zaměření na: Sjezdové lyžování - SL – výuka od začátečníků až po zdokonalování pokročilých s průpravou pro carving a nácvikem carvingových oblouků. Snowboarding – SNB – od základů SNB až po zdokonalení včetně základních triků na SNB. Běžecké lyžování – BL – výuka běžecké techniky a lyžařská turistika nebo jejich kombinace.
    Informace učitele
    Informace k výuce najdete na www.fsps.muni.cz - celouniverzitní tělesná výchova. ZVK - Tarvisio Termín:27.2. – 3.3.2019 Zaměření:Sjezdové lyžování Celková cena:7390 Kč Záloha:4000 Kč Cena zahrnuje: Ubytování v hotelu 3* na 3 noci 3x italská polopenze (jednotné menu, nápoje k snídani v ceně, k večeři za poplatek na místě) Skipas Friuli Skiregion na 4 dny Ložní a koupelnové prádlo Autobusovou dopravu z Brna + skibus na místě Internet WI-FI Vedoucí: Mgr. Radka Střeštíková, Ph.D. Mgr. Alena Pokorná, Ph.D.

Celková cena: 8 900 Kč vč. DPH