angličtinaPřihlášení do IS MU

SM-systém – podzim 2022 (c929a)

Tato nabídka není nyní v prodeji.

Termín:
Úterý 9:20 - 10:20 hodin
Místo:
Hrad - malá tělocvična
Vyučující:
Mgr. Zora Svobodová, Ph.D.

Pro objednání je účastník povinen se seznámit s pravidly BOZP a PO.

Objednáním potvrzuji, že jsem se seznámil/a s aktuálními vládními opatřeními na níže uvedených webových stránkách COVID PORTÁL a budu je dodržovat po celou dobu mého cvičení v prostorách Fakulty sportovních studií: Posilovny, venkovní posilovny, sportovní centra, venkovní sportoviště . Covid Portál (gov.cz).


  • SM-systém

    SM - system Originální metoda SM-systém (funkční Stabilizace a Mobilizace páteře) MUDr. Richarda Smíška, odborníka pro myoskeletální medicínu, se věnuje cvičení pro léčbu a regeneraci páteře s elastickým lanem. Cvičení podle SM systému napomáhá k vytvoření návyku ke správnému držení těla, odstraňování svalových dysbalancí a posilování ochablých svalů. Cviky tohoto systému napomáhají rovnoměrnému zatížení, ale také uvolnění svalů podílejících se na podpoře páteře. Umožňuje kvalitní uvolnění zatěžovaných svalů a tím zkrácení doby jejich regenerace.
    • Fakulta sportovních studií
    Vyučující

    Osnova
    Cvičení podle SM systému 1. Zásady správného držení těla. 2. Odstraňování svalových dysbalancí. 3. Posilování ochablých svalů. 4. Uvolnění svalů podílejících se na podpoře páteře. 5. Regenerace.
    Informace učitele
    Informace k výuce TV najdete na www.fsps.muni.cz/cus/.

Celková cena: 960 Kč vč. DPH