angličtinaPřihlášení do IS MU

Systema – podzim 2022 (c958a)

Tato nabídka není nyní v prodeji.

Termín:
Středa 8:00 - 9:00 hodin
Místo:
Hrad - malá tělocvična
Vyučující:
David Sýkora

Pro objednání je účastník povinen se seznámit s pravidly BOZP a PO.

Objednáním potvrzuji, že jsem se seznámil/a s aktuálními vládními opatřeními na níže uvedených webových stránkách COVID PORTÁL a budu je dodržovat po celou dobu mého cvičení v prostorách Fakulty sportovních studií: Posilovny, venkovní posilovny, sportovní centra, venkovní sportoviště . Covid Portál (gov.cz).


  • Systema

    Hlavní cíl výuky: - zlepšení úrovně pohybových dovedností a fyzické úrovně - ovlivnění kladného přístupu ke sportovním aktivitám chápaným jako obranu proti konfliktům, civilizačním chorobám a stresu - podpora zdravého životního stylu studentů Systema - tradiční ruské bojové umění. Skrze staletí existence této obrovské země, Rusko muselo odrážet vetřelce ze severu, jihu, východu a západu. Všichni útočníci přinášeli jejich nevšední styly boje a zbraní. Bitvy se odehrávaly na různém terénu, během mrazivých zim stejně jako během parných letních dní, kdy často nepřátelské síly mnohonásobně převyšovaly počet Rusů. Následkem těchto faktorù, ruští válečníci vytvořili styl, který kombinoval silného ducha s extrémně inovačními a všestrannými taktikami, které byly zároveň praktické a smrtelně účinné proti každému typu nepřítele za všech okolností. Styl byl přirozený a volný, bez svazujících pravidel, nepružné struktury a omezení (s výjimkou omezení mravních). Všechny taktiky byly založené na instinktivních reakcích, síle každého jednotlivce a jeho individualitě a možnosti rychlého osvojení.
    • Fakulta sportovních studií
    Vyučující
    cvičící David Sýkora David Sýkora
    (cvičící)

    Osnova
    Rozcvičení za použití cvičení ruské školy. Základní principy Systemy. Dechová cvičení Systemy. Průpravná cvičení pro rozvoj síly a obratnosti. Průpravná cvičení pro přijímání úderů. Základy úderové techniky
    Informace učitele
    http://www.systema.cz
    Informace k výuce Tv najdete na www.fsps.muni.cz/cus/.

Celková cena: 960 Kč vč. DPH