angličtinaPřihlášení do IS MU

Street dance – podzim 2022 (c970d)

Tato nabídka není nyní v prodeji.

Termín:
Úterý 7:40 - 8:40 hodin
Místo:
Hrad - malá tělocvična
Vyučující:
Mgr. Pavel Kapoun, Ph.D.

Pro objednání je účastník povinen se seznámit s pravidly BOZP a PO.

Objednáním potvrzuji, že jsem se seznámil/a s aktuálními vládními opatřeními na níže uvedených webových stránkách COVID PORTÁL a budu je dodržovat po celou dobu mého cvičení v prostorách Fakulty sportovních studií: Posilovny, venkovní posilovny, sportovní centra, venkovní sportoviště . Covid Portál (gov.cz).


  • Street dance

    Hlavní cíl výuky: - seznámení s tanečními styly street dance - LOCKIN, POPPIN, HOUSE DANCE, HIP HOP, OLDSCHOOL - HYPE - členění hudby na jednotlivé taneční styly - tvorba a interpretace tanečních variací - zlepšení úrovně pohybových dovedností a fyzické úrovně - ovlivnění kladného přístupu ke sportovním aktivitám, zláště pak k tanci(street dance) chápaným jako obranu proti konfliktům, civilizačním chorobám a stresu - podpora zdravého životního stylu studentů Výuka se zaměřuje na moderní formy tance street dance s důrazem na postupné rozvíjení pohybových dovedností v souladu s hudbou a vlastními pocity.
    • Fakulta sportovních studií
    Vyučující

    Osnova
    - seznámení s tanečním stylem street dance, úvod, popis, specifikace
    - praktická výuka - zahřátí, protažení, výuka daného stylu
    - nácvik jednotlivých tanečních stylů street dance LOCKIN, POPPIN, HOUSE DANCE, HIP HOP, OLDSCHOOL - HYPE
    Informace učitele
    http://www.fsps.muni.cz/cus/
    Povinná výbava: pohodlné oblečení na tanec - sportovní oblečení, čistá obuv určenou do tělocvičny (ne boty používané na sport venku), uzavíratelnou lahev s pitím

Celková cena: 960 Kč vč. DPH