angličtinaPřihlášení do IS MU

Specializační vzdělávání "Zdravotní laborant - Klinická biochemie", Zahájení (09.12.2022)

Tato nabídka není nyní v prodeji.

Jedná se o zahájení teoretické části specializačního vzdělávání v oboru v oboru Klinická biochemie dle zákona č.96/2004 Sb na LF MU.
Přihlásit se mohou zaměstnanci v oboru Zdravotní laborant, kteří podali přihlášku na NCO NZO v Brně, byli zaregistrováni a předáni ke studiu na LF MU.

Pozn. Pokud náklady za kurz hradí zaměstnavatel, je třeba při vyplňování objednávky uvést jeho údaje do fakturační adresy (DIČ odběratele je třeba zadat ve správném tvaru - tj. velká písmena bez mezery a číslo). Do políčka "Vaše označení objednávky" vyplňte Vaše jméno a název kurzu. Pod odkazem "Moje objednávky" (volba "Tisk faktury") si pak pro zaměstnavatele vytiskněte proforma fakturu. Po zaplacení kurzu si vytisknete pod stejným odkazem "Moje objednávky" (volba "Tisk faktury") daňový doklad a předáte jej zaměstnavateli.

Omezení zápisu do předmětu
Předmět si smí zapsat nejvýše 30 stud.

  • Základní modul - distanční

    Absolvent/ka základního modulu je schopen/na: pracovat s materiály, poskytujícími pravidla pro optimalizaci provozu laboratorní klinické biochemie,; podílet se na akreditačním řízení laboratoří, validaci laboratorních metod, externím a interním způsobu hodnocení kvality, ; podílet se na řešení krizových opatření v případě přírodních a jiných katastrof (hromadný výskyt postižených, evakuace nemocnice, ochrana obyvatelstva),; vypracovávat provozní řády příslušných laboratoří v intencích legislativy, upravující podmínky předcházení vzniku a šíření infekčních onemocnění a hygienických požadavků na provoz zdravotnických zařízení,; zvládat základní neodkladnou kardiopulmonální resuscitaci,; podílet se na edukaci pracovníků klinických laboratoří dle pedagogických zásad edukace,; provádět statistické zpracování dat,; pracovat s laboratorními informačními systémy,; zpracovávat odborné texty.
    • Katedra laboratorních metod – Pracoviště nelékařských oborů – Lékařská fakulta
    Vyučující

    Osnova
    Kvalita, SLP a normy ISO 9001,15189,17025; Základní metody výzkumu; Základy psychologie a komunikace; Řízení, ekonomie a právo; Management zdravotnické laboratoře; Ochrana veřejného zdraví; Radiační ochrana; Krizový management; Hygiena laboratorních provozů; Zdravotnická etika; První pomoc;
    Omezení zápisu do předmětu
    Předmět si smí zapsat nejvýše 30 stud.

Celková cena: 200 Kč vč. DPH

Zpět na nabídku Klinická biochemie