angličtinaPřihlášení do IS MU

Specializační vzdělávání "Zdravotní laborant - Klinická biochemie", Základní modul (e-learning) 10.1.-31.1.2023

Tato nabídka není nyní v prodeji.

    Absolvování teoretické části Specializačního vzdělávání v oboru Klinická biochemie dle zákona č.96/2004 Sb na LF MU je možné pro uchazeče, kteří podali přihlášku na NCO NZO v Brně, byli zaregistrováni a předáni ke studiu na LF MU.

    Specializační vzdělávací program Klinická biochemie je určen zaměstnancům v oboru Zdravotní laborant. Základní modul distanční je první ze čtyř modulů teoretické části studijního programu. Po absolvování všech čtyř modulů, praktické výuky a složení atestační zkoušky získá absolvent kurzu specializovanou způsobilost zdravotního laboranta pro klinickou biochemii v souladu s evropskými zvyklostmi a doporučeními. Praktická část výuky není zahrnuta v ceně balení a není zajišťována LF MU.

    Pozn. Pokud náklady za kurz hradí zaměstnavatel, je třeba při vyplňování objednávky uvést jeho údaje do fakturační adresy (DIČ odběratele je třeba zadat ve správném tvaru - tj. velká písmena bez mezery a číslo). Do políčka "Vaše označení objednávky" vyplňte Vaše jméno a název kurzu. Pod odkazem "Moje objednávky" (volba "Tisk faktury") si pak pro zaměstnavatele vytiskněte proforma fakturu. Po zaplacení kurzu si vytisknete pod stejným odkazem "Moje objednávky" (volba "Tisk faktury") daňový doklad a předáte jej zaměstnavateli.

Celková cena: 2 500 Kč vč. DPH

Zpět na nabídku Klinická biochemie