angličtinaPřihlášení do IS MU

Jak efektivně připravit a realizovat veřejnou investici – eKurzy (CXV_PRVI)

Tato nabídka není nyní v prodeji.

Realizace kurzu byla podpořena z Národního plánu obnovy v rámci projektu MUNI 3.2.1, registrační číslo NPO_MUNI_MSMT-16606/2022.

Termín a místo konání: 1. 12. 2023, učebna S301
Rozvrh: 8:00 – 13:00

  • Jak efektivně připravit a realizovat veřejnou investici

    Kurz se zaměřuje na efektivní přípravu stavební investice ve veřejném sektoru. Lektoři Vás provedou celým životním cyklem investice, od prvních myšlenek po přípravu stavebního záměru až po realizaci stavby a dále její opravy a údržbu. Kurz se tak hodí pro všechny, kteří plánují nové investice i správu stávajícího majetku. Cílem kurzu není suplovat stavební vzdělání, ale pomoci se zorientovat v oblasti stavebnictví a činit tak více kvalifikovaná rozhodnutí při přípravě stavebních investic. Kurz byl tvořen primárně pro zástupce vedení obcí, vhodný je také pro investiční techniky, členy rad a zastupitelstev.
    • Ekonomicko-správní fakulta
    Vyučující

    Osnova
    Kurz je koncipován jako samostudijní. Jednotlivé kapitoly jsou doplněny audio komentáři autorů a řadou doplňkových studijních materiálů (pracovní listy, studijní opora, videa aj.). Rozložení kurzu se tak přizpůsobí zájmu o problematiku. Doporučené rozložení je však do 6 bloků (týdnů) á 4 hodiny.

Celková cena: 0 Kč vč. DPH