angličtinaPřihlášení do IS MU

Registrace do CŽV na FI - podzim 2024

Tato nabídka není nyní v prodeji.

    Vzhledem k tomu, že výuka probíhá v dopoledních i odpoledních hodinách a k možnosti využití elektronické podpory výuky – e-learningu, je možné toto vzdělávání i při zaměstnání.

    Tento typ studia je určen pro uchazeče s ukončeným středoškolským vzděláním. Uchazeč si může zvolit libovolné předměty z fakultní nabídky a studovat je se studenty FI MU. Poplatek za každý kredit zapsaného předmětu činí 1 000 Kč a poplatek za požadované ukončení se připočítá následně: zkouška = 2 kredity, kolokvium = 1 kredit, zápočet = 0 kreditů.

    Účastník celoživotního vzdělávání není studentem podle zákona o vysokých školách. V rámci CŽV není možné získat titul. Akademický titul může absolvent celoživotního vzdělávání získat po přechodu do běžné formy studia – po úspěšném složení přijímací zkoušky. V tomto případě mu mohou být uznány kredity, které získal v programu celoživotního vzdělávání, až do výše 60 % kreditů potřebných k řádnému ukončení studia a získání titulu.

    Do poznámky uveďte svou adresu trvalého bydliště včetně PSČ, rodné číslo (pokud jste Slovák, napište, že se jedná o slovenské rodné číslo), místo narození a datum narození.

Celková cena: 0 Kč vč. DPH