angličtinaPřihlášení do IS MU

Konference Prvákoviny 2015

Tato nabídka není nyní v prodeji.

Konference Prvákoviny je akcí pro studenty prvních ročníků Masarykovy univerzity. Ve čtyřech přednáškových blocích vám poradíme, jak si naplánovat průchod studiem a jak využít možností, které Masarykova univerzita nabízí.

    Kdy a kde:
    30. 9. 2015 od 13:00 do 15:30, kino Scala - Moravské nám. 127/3, 602 00 Brno-střed
    Cena:
    Konference je pro studenty prvních ročníků Masarykovy univerzity ZDARMA!
    Nezapomeňte se přihlásit na FB událost https://www.facebook.com/events/1480488252275615/
    Program:
  • 13:00 – 13:05 – Úvod

  • 13:05 – 13:20 – Na palubě univerzitní lodi
    Gratulujeme! Dostali jste se na jednu z nejprestižnějších univerzit v ČR. Vy jste lidé, kteří mohou rozhodovat o tom, jakým směrem se bude naše společnost ubírat. Právě vstupujete na akademickou půdu. Co se od vás jako od studentů a budoucích absolventů MU očekává?

  • 13:20 – 13:45 – Time-management studenta VŠ
    Říká se, že jedna zkouška na VŠ je jako celá maturita. Je to pravda? Kolik času potřebujete na přípravu? Jak se nenechat zaskočit seminárkami a rozvrhnout si studium tak, abyste se z toho nezbláznili? Poslechněte si tipy, triky a techniky, jak si zorganizovat čas a efektivně se se studiem vypořádat. Díky této přednášce nepropásnete jedinou oborovou party a pořád budete moci pomýšlet na červený diplom.

  • 13:45 – 14:10 – Výhody absolventa MU na trhu práce
    Absolvent MU má dveře otevřené všude. Masarykova univerzita ve svých studentech pěstuje analytické, logické a kritické myšlení, práci se zdroji a prezentační schopnosti. A to na trhu práce potřebujete nejvíce – schopnost rychle se učit a myslet vlastní hlavou. Zjistěte, jaké dovednosti si v průběhu studia osvojit a na co se zaměřit, abyste byli těmi, o které budou mít zaměstnavatelé v budoucnu největší zájem.

  • 14:10 – 14:25 – Přestávka

  • 14:25 – 14:50 – Aktivní život vysokoškoláka
    Nejen studiem živ je člověk. Cokoliv, co děláte navíc ve svém volném čase, pro vás může mít smysl. Na studentských akcích si vytváříte společenské kontakty, které se vám budou v budoucnu hodit. Zapojte se do činnosti studentských spolků, pracujte jako dobrovolník, sportujte, nebo se bavte s přáteli. Na přednášce se dozvíte, jaké možnosti vám v tomto ohledu Masarykova univerzita a město Brno nabízí.

  • 14:50 – 15:15 – 5 let na VŠ aneb jak z toho získat co nejvíc
    Co všechno můžete dostat od vysoké školy a kdy po tom sáhnout? Je lepší vyrazit na Erasmus, dobrovolnickou službu, nebo si najít stáž? A jak se to promítne do vašeho životopisu? Poznejte vaše možnosti a zjistěte, jak si své studentské období nejenom užít, ale zároveň si z něj odnést co nejvíc do vašeho života.


    Afterparty
    Afterparty od 18:30 v klubu Two Faces – Biskupská 283/1, 602 00 Brno
    Na Afterparty se můžete těšit do klubu Two Faces, kde se od 18:30 hodin můžete seznámit se svými kolegy a spolužáky.
    Kontakt:
    E-mail: info@prvakoviny.muni.cz
    Odpovědná osoba: Šárka Karmazínová

Celková cena: 0 Kč vč. DPH