angličtinaPřihlášení do IS MU

Prvákoviny - FSS (16. - 17. 9. 2016)

Tato nabídka není nyní v prodeji.

  • Prvákoviny FSS

    Děkujeme za zájem zúčastnit se Prvákovin Masarykovy univerzity.

    Právě se nacházíte v registračním formuláři Obchodního centra MU. Pokud máte UČO (univerzitní číslo osoby), můžete se přihlásit do Osobní administrativy IS MU, pokračovat a zvolit formu placení. V případě, že UČO v Informačním systému univerzity ještě nemáte, vyplňte prosím své osobní údaje a zvolte způsob platby. Po úhradě a připsání poplatku na náš účet vám dorazí informační e-mail.

    Přibližně čtyři dny před konáním vašeho termínu Prvákovin vás kontaktujeme e-mailem, ve kterém budou všechny potřebné informace o čase, místě setkání a programu. Nezbytné informace můžete také najít na webové stránce www.prvakoviny.muni.cz. V případě, že zvací e-mail neobdržíte, napište prosím na níže uvedený kontakt.

    Nezapomeňte se připojit do FB skupina Prváci MU 2016 (official). Najdete zde aktuální informace, zajímavosti a novinky týkající se studia a života v Brně.

    Objevuje-li se u termínu upozornění „lze pouze registrovat”, je kapacita termínu naplněna. V takovém případě je možné se na termín přihlašovat pouze jako náhradník. Účastníkem se stáváte, pokud se některý ze stávajících účastníků z termínu odhlásí, o čemž vás budeme informovat e-mailem. Jestliže počet náhradníků překročí 16, zvážíme otevření nové skupiny. O otevření nové skupiny vás vyrozumíme e-mailem.

    Kontakt:
    E-mail: niksicova@kariera.muni.cz
    Web:
    www.prvakoviny.muni.cz

Celková cena: 290 Kč vč. DPH