angličtinaPřihlášení do IS MU

Kurz Učení v pohybu i pro děti s ADHD (PS2016)

Tato nabídka není nyní v prodeji.

Bližší informace naleznete zde: http://www.ped.muni.cz/celozivotni-vzdelavani/pro-zajemce-o-czv/prijimaci-rizeni-czv/kurzy-pedagogicke-fakulty

  • Učení v pohybu i pro děti s ADHD

    Charakteristika programu:
    V semináři se snažíme prakticky a efektivně seznámit s učením v pohybu. Tělovýchovné chvilky s využitím opakovaného učiva hravou formou mohou přinést nejen oživení pro výuku samotnou. Motivačními i zábavními prvky s ohledem na ADHD a více přiblížit příklady a cvičení (Čj, M ...) pro pedagogy do praxe. Hry a veškerý metodický materiál je zaměřený pro děti mladšího školního věku. Praktická část bude obsahovat zásobník pohybových her určených pro žáky 1. a 2. třídy, které lze uplatnit v předmětech na 1. stupni ZŠ.

    Lektor kurzu: Mgr. Daniela Jonášová

    Délka kurzu: jednodenní praktický kurz v prostorách KTV PdF MU (tělocvična Poříčí 7, Brno), celkem 6 vyučovacích hodin (prezence v 8:45 hod., zahájení v 9:00 hod., ukončení cca 13:30 hod.)

    Termín konání kurzu: 23. 10. 2016

    Obsahový plán kurzu: celkem 6 vyučovacích hodin:
    - teoretická část (0,5 hod.) - teoretické zaštítění kurzu
    - praktická část (5,5 hod.) - seznámení se všemi ukázkami, které spadají do kurzu a tématu (s sebou si vzít pohodlné oblečení a indoorovou obuv)

    Průběh kurzu a způsob jeho ukončení: Absolvování kurzu v plném rozsahu (aktivní účast v kurzu a praktické lekci. Absolvent obdrží osvědčení o absolvování programu celoživotního vzdělávání.

    Termín podání přihlášky: do 8. 10. 2016

Celková cena: 550 Kč vč. DPH