angličtinaPřihlášení do IS MU

Kurz Lyžařský kurz: Od základů po carving 7. – 14. 1. 2017 (I. Termín) (PS2016)

Tato nabídka není nyní v prodeji.

Kurz můžete zakoupit ve dvou různých termínech

  • Lyžařský kurz: Od základů po carving

    Kurz je zaměřen na získání praktických a teoretických poznatků, potřebných pro správné sjíždění a zatáčení na lyžích.

    Kurz je určen všem, kteří mají zájem o zlepšování svých individuálních dovedností a znalostí o lyžování (od začátečníků až po pokročilé).

    Obsahem kurzu je zopakovat základy sjíždění a zatáčení na lyžích a pokročit v individuální lyžařské technice každého účastníka kurzu.

    Kromě praktických dovedností jsou účastníkům kurzu formou přednášek sdělovány informace o pohybových aktivitách v zimní přírodě, souvisejících předpisech a zásadách bezpečnosti a první pomoci.

    Osmidenní praktický kurz, celkem 35 vyučovacích hodin (1. den cesta autobusem, zahájení kurzu teorií a organizačními záležitostmi, 2. - 7. den výcvik, 8. den odjezd autobusem do Brna).

    1. den Odjez autobusem v sobotu v 8:00 od Poříčí 31, příjezd cca v 13:00 hod., 15:00-18:00 hod., organizační pokyny a úvod do teorie lyžování, 19:30-20:30 hod bezpečnost sjíždění a zatáčení na lyžích a při pohybových aktivitách v zimní přírodě.

    2. den – 7. den Praktická výuka sjíždění a zatáčení na lyžích 6 hod. denně. Večerní teoretické přednášky celkem 5 hod. Jeden den (dle počasí úterý nebo středa) je vyhrazen pro volnější den s nabídkou jiných pohybových aktivit v zimní přírodě (sáňkařská dráha, snowtubing, bruslení, pěší turistika v zimní přírodě, výlet na sněžnicích…).

    8. den Zakončení kurzu a odjezd v sobotu do Brna. Příjezd mezi 16:00 hod. a 18:00 hod.

    700,- Kč Poplatek CŽV v obchodním centru. Tento poplatek je nevratný.
    Cena za ubytování, plnou penzi, dopravu a skipas bude cca 5200,-Kč a bude se platit první den kurzu.

Celková cena: 700 Kč vč. DPH