angličtinaPřihlášení do IS MU

Přednáška: Jsme silnější, než si myslíme: Pět klíčů k psychické odolnosti a duševnímu zdraví (studenti a zaměstnanci MU)

Tato nabídka není nyní v prodeji.

Prevence rizik
Termín:
15. 11. 2023, čas 17.00 – 18.30 hodin (60 minut, dále prostor pro diskuzi)
Místo:
UKB, učebna B11/234
Přednášející:
Doc. PhDr. Alena Slezáčková, Ph.D.
www.pozitivni-psychologie.cz
Poplatek:
zdarma (pro zaměstnance i studenty MU)
200,-Kč (veřejnost)
Anotace:
Přednáška je určena všem, kteří se chtějí dozvědět více o tom, jak obnovit svoje síly a udržet si naději ve zvládání náročnějších životních situací. Posluchači se dozví zajímavé poznatky a získají praktická doporučení pro posílení odolnosti vůči stresu a zvýšení duševní pohody. Budou seznámeni s ověřenými metodami a účinnými postupy pozitivní psychologie, které mohou úspěšně využít v každodenním životě pro podporu svého duševního zdraví a zlepšení kvality života.
Informace o přednášející:
Alena Slezáčková je docentkou psychologie na Ústavu lékařské psychologie a psychosomatiky Lékařské fakulty Masarykovy univerzity v Brně. Ve své výzkumné činnosti se dlouhodobě zaměřuje na témata duševního zdraví, naděje a psychické pohody. Je certifikovanou lektorkou resilience, zakladatelkou a vedoucí Centra pozitivní psychologie v ČR, členkou vedení Mezinárodní asociace pozitivní psychologie IPPA a Evropské společnosti pozitivní psychologie ENPP a členkou odborné rady Mindfulness Research and Practice Network při MU. Spolupracuje v několika tuzemských i zahraničních výzkumných projektech a je autorkou řady odborných publikací z oblasti pozitivní psychologie a psychologie zdraví. Věnuje se také přednáškové a lektorské činnosti.

Celková cena: 0 Kč vč. DPH