-
ZVĚŘINA, Ondřej; Pavlína KOSEČKOVÁ; Pavel COUFALÍK; Dominika MICHALIČKOVÁ a Eva DUBORSKÁ. Essential and toxic elements in plant-based dairy alternatives: implications for vegan diets. European Food Research and Technology. NEW YORK: SPRINGER, 2025. ISSN 1438-2377. Dostupné z: https://dx.doi.org/10.1007/s00217-025-04775-1.Podrobněji: https://is.muni.cz/publication/2499757/cs
-
KOSEČKOVÁ, Pavlína; Ondřej ZVĚŘINA a Katarína LETKOVÁ. Nutritional insights into broths in relation to elemental composition. European Food Research and Technology. NEW YORK: SPRINGER, 2024, roč. 250, č. 10, s. 2545-2551. ISSN 1438-2377. Dostupné z: https://dx.doi.org/10.1007/s00217-024-04556-2.Podrobněji: https://is.muni.cz/publication/2399397/cs
-
KRULÍKOVÁ, Martina; Pavlína KOSEČKOVÁ a Ondřej ZVĚŘINA. Jíst hmyz neznamená okusovat brouka! Výživa a potraviny. Praha: Výživaservis s.r.o., 2022, roč. 77, č. 1, s. 4-5. ISSN 1211-846X.Podrobněji: https://is.muni.cz/publication/1834561/cs
-
KOSEČKOVÁ, Pavlína; Ondřej ZVĚŘINA; Marie PĚCHOVÁ; Martina KRULÍKOVÁ; Eva DUBORSKÁ a Marie BORKOVCOVÁ. Mineral profile of cricket powders, some edible insect species and their implication for gastronomy. Journal of Food Composition and Analysis. San Diego: Elsevier Inc., 2022, roč. 107, April 2022, s. 1-7. ISSN 0889-1575. Dostupné z: https://dx.doi.org/10.1016/j.jfca.2021.104340.Podrobněji: https://is.muni.cz/publication/1813637/cs
-
KOSEČKOVÁ, Pavlína. Odhad zátěže Cd a Pb ze sójových výrobků u vegetariánů a veganů. In XLI. Regionální pracovní dny klinické biochemie. 2022. ISBN 978-80-88354-28-4.Podrobněji: https://is.muni.cz/publication/2243013/cs
-
KOSEČKOVÁ, Pavlína; Ondřej ZVĚŘINA; Marie PĚCHOVÁ a Marie BORKOVCOVÁ. Mineral profile of edible insect species popular in Czechia. In International Nutrition Research Conference. 2021.Podrobněji: https://is.muni.cz/publication/1801438/cs
-
KOSEČKOVÁ, Pavlína; Ondřej ZVĚŘINA; Tomáš PRUŠA; Pavel COUFALÍK a Eliška HREŽOVÁ. Estimation of cadmium load from soybeans and soy-based foods for vegetarians. Environmental Monitoring and Assessment. Netherlands: Kluwer Academic Publishers, 2020, roč. 192, č. 2, s. 1-7. ISSN 0167-6369. Dostupné z: https://dx.doi.org/10.1007/s10661-019-8034-7.Podrobněji: https://is.muni.cz/publication/1603298/cs
-
KOSEČKOVÁ, Pavlína; Ondřej ZVĚŘINA; Tomáš PRUŠA; Pavel COUFALÍK a Eliška HREŽOVÁ. Estimation of cadmium load from soybeans and soy-based foods for vegetarians. In EFAD Conference 2019. 2019.Podrobněji: https://is.muni.cz/publication/1603459/cs
-
KOSEČKOVÁ, Pavlína. Jak si sestavit vyvážený jídelníček. Brno: Studentská asociace nutričních terapeutů, 2019.Podrobněji: https://is.muni.cz/publication/1604358/cs
-
ZVĚŘINA, Ondřej; Jan KUTA; Pavel COUFALÍK; Pavlína KOSEČKOVÁ a Josef KOMÁREK. Simultaneous determination of cadmium and iron in different kinds of cereal flakes using high-resolution continuum source atomic absorption spectrometry. Food Chemistry. Oxford, UK: Elsevier Science, 2019, roč. 298, UNSP 125084, s. 1-5. ISSN 0308-8146. Dostupné z: https://dx.doi.org/10.1016/j.foodchem.2019.125084.Podrobněji: https://is.muni.cz/publication/1549941/cs
-
KOSEČKOVÁ, Pavlína. Odhad zátěže kadmiem ze sóje a sójových výrobků u alternativního způsobu stravování. In VIII. Studentská vědecká konference. 2018. ISBN 978-80-7464-483-2.Podrobněji: https://is.muni.cz/publication/1604682/cs
-
KOSEČKOVÁ, Pavlína. Mýty ve výživě. Brno: Studentská asociace nutričních terapeutů, 2016.Podrobněji: https://is.muni.cz/publication/1604357/cs
-
KOSEČKOVÁ, Pavlína. Rok poté – aneb zkušenosti nutričního terapeuta s dietním systémem ve školním stravování. Výživa a potraviny. Výživaservis s.r.o., 2016. ISSN 1211-846X.Podrobněji: https://is.muni.cz/publication/1604337/cs
2025
2024
2022
2021
2020
2019
2018
2016
Zobrazeno: 17. 8. 2025 21:23