Plán
LF BNTER03 Nutriční terapie-prodloužení akreditace
Název anglicky: Dietitian
bakalářský prezenční jednooborový, vyučovací jazyk: čeština
Zahrnut v programu: LF B-NUT Nutriční terapie
bakalářský prezenční jednooborový, vyučovací jazyk: čeština
Zahrnut v programu: LF B-NUT Nutriční terapie
Úvodní informace / Pokyny
Bakalářská práce (min. 10 kr)
| Kód | Název | Ukončení | Kreditů | Semestr | Profilace |
| LF:BVDP0521 | Bakalářská práce I | z | 4 | 5 | P |
| LF:BVDP0622c | Bakalářská práce II | z | 8 | 6 | P |
| LF:BVPB0411 | Propedeutika bakalářské práce | z | 1 | 4 | P |
| 13 kreditů |
Povinné předměty (P+PV více než 135kr)
| Kód | Název | Ukončení | Kreditů | Semestr | Profilace |
| LF:BKBI011 | Biologie | zk | 3 | 1 | Z |
| LF:BKET031 | Zdravotnická etika | k | 1 | 3 | Z |
| LF:BKFY0121c | Fyziologie I - cvičení | z | 1 | 1 | Z |
| LF:BKFY0121p | Fyziologie I - přednáška | z | 1 | 1 | Z |
| LF:BKFY0222c | Fyziologie II - cvičení | z | 1 | 2 | Z |
| LF:BKFY0222p | Fyziologie II - přednáška | zk | 3 | 2 | Z |
| LF:BKZA011p | Základy anatomie | zk | 3 | 1 | Z |
| LF:BVAJ0321 | Angličtina I | z | 1 | 3 | P |
| LF:BVAJ0422 | Angličtina II | zk | 2 | 4 | P |
| LF:BVAP051 | Právní aspekty | k | 2 | 5 | Z |
| LF:BVBC021p | Biochemie - přednáška | zk | 3 | 2 | Z |
| LF:BVBC021s | Biochemie - seminář | z | 1 | 2 | Z |
| LF:BVBC0321c | Biochemie výživy I - cvičení | z | 3 | 3 | P |
| LF:BVBC0422c | Biochemie výživy II - cvičení | zk | 3 | 4 | P |
| LF:BVED0311c | Edukace v práci nutričního terapeuta - cvičení | z | 1 | 3 | P |
| LF:BVED0311p | Edukace v práci nutričního terapeuta - přednáška | zk | 2 | 3 | P |
| LF:BVEO0411 | Ekonomika | k | 1 | 4 | Z |
| LF:BVEP0411 | k | - | 4 | Z | |
| LF:BVGE061p | Genetika | zk | 2 | 6 | P |
| LF:BVHE021p | Histologie | k | 1 | 2 | Z |
| LF:BVHP051c | Hygiena potravin - cvičení | z | 1 | 5 | P |
| LF:BVHP051p | Hygiena potravin - přednáška | zk | 2 | 5 | P |
| LF:BVIM0611 | Imunologie | z | 1 | 6 | P |
| LF:BVIN021c | Zdravotnická informatika | k | 2 | 2 | P |
| LF:BVIS021c | Institucionální stravování - cvičení | k | 1 | 2 | P |
| LF:BVIS021p | Institucionální stravování - přednáška | k | 2 | 2 | P |
| LF:BVK0431 | Klinická výživa I | z | 2 | 4 | P |
| LF:BVK0532 | Klinická výživa II | z | 2 | 5 | P |
| LF:BVK0633 | Klinická výživa III | zk | 3 | 6 | P |
| LF:BVLC011c | Lékařská chemie - cvičení | z | 1 | 1 | Z |
| LF:BVLC011p | Lékařská chemie - přednáška | zk | 4 | 1 | Z |
| LF:BVLC011s | Lékařská chemie - seminář | z | 1 | 1 | Z |
| LF:BVLP0411 | z | - | 4 | P | |
| LF:BVLV0321c | Léčebná výživa I - cvičení | z | 1 | 3 | P |
| LF:BVLV0321p | Léčebná výživa I - přednáška | z | 1 | 3 | P |
| LF:BVLV0422 | Léčebná výživa II | zk | 4 | 4 | P |
| LF:BVMA061c | Marketing - cvičení | z | 1 | 6 | Z |
| LF:BVMA061p | Marketing - přednáška | k | 1 | 6 | Z |
| LF:BVMI0311c | Mikrobiologie - cvičení | z | 1 | 3 | Z |
| LF:BVMI0311p | Mikrobiologie - přednáška | zk | 2 | 3 | Z |
| LF:BVMV041 | Metodologie vědeckého výzkumu | z | 2 | 4 | P |
| LF:BVND0511 | Nutriční edukace v dětském věku | k | 3 | 5 | P |
| LF:BVOS0611 | Odborná stáž - výroba a zpracování potravin | z | 1 | 6 | P |
| LF:BVOT011c | Odborná terminologie - cvičení | zk | 2 | 1 | P |
| LF:BVPC0121c | Potravinářská chemie I - cvičení | z | 1 | 1 | P |
| LF:BVPC0121p | Potravinářská chemie I - přednáška | k | 1 | 1 | P |
| LF:BVPC0222c | Potravinářská chemie II - cvičení | z | 1 | 2 | P |
| LF:BVPC0222p | Potravinářská chemie II - přednáška | zk | 3 | 2 | P |
| LF:BVPF0321p | Patologická fyziologie I - přednáška | z | 2 | 3 | Z |
| LF:BVPF0422c | Patologická fyziologie II - cvičení | z | 1 | 4 | Z |
| LF:BVPF0422p | Patologická fyziologie II - přednáška | zk | 3 | 4 | Z |
| LF:BVPH0611 | Psychohygiena v pomáhajících profesích | z | 2 | 6 | P |
| LF:BVPL011c | Psychologie - cvičení | z | 1 | 1 | P |
| LF:BVPL011p | Psychologie - přednáška | k | 2 | 1 | P |
| LF:BVPL0511p | Preventivní lékařství | zk | 2 | 5 | Z |
| LF:BVPP011c | První pomoc - cvičení | z | 1 | 1 | Z |
| LF:BVPP011p | První pomoc - přednáška | k | 1 | 1 | Z |
| LF:BVPR031c | Potraviny rostlinné - cvičení | z | 2 | 3 | P |
| LF:BVPR031p | Potraviny rostlinné - přednáška | zk | 3 | 3 | P |
| LF:BVPX0321 | Praxe I | z | 1 | 3 | P |
| LF:BVPX0422 | Praxe II | z | 2 | 4 | P |
| LF:BVPX0533 | Praxe III | z | 3 | 5 | P |
| LF:BVPX0644 | Praxe IV | z | 5 | 6 | P |
| LF:BVPZ041c | Potraviny živočišné - cvičení | z | 1 | 4 | P |
| LF:BVPZ041p | Potraviny živočišné - přednáška | zk | 3 | 4 | P |
| LF:BVSC021c | Sociologie a sociální psychologie - cvičení | z | 1 | 2 | Z |
| LF:BVSC021p | Sociologie a sociální psychologie - přednáška | k | 2 | 2 | Z |
| LF:BVST041c | Statistika - cvičení | z | 1 | 4 | Z |
| LF:BVST041p | Statistika - přednáška | zk | 2 | 4 | Z |
| LF:BVTO0411 | Lékařská toxikologie | zk | 2 | 4 | Z |
| LF:BVTP011c | Technologie přípravy pokrmů - cvičení | z | 1 | 1 | P |
| LF:BVTP011p | Technologie přípravy pokrmů -přednáška | z | 1 | 1 | P |
| LF:BVTP0511 | Nutriční toxikologie | zk | 2 | 5 | P |
| LF:BVVL0421p | Vnitřní lékařství I - přednáška | z | 1 | 4 | Z |
| LF:BVVL0522p | Vnitřní lékařství II - přednáška | zk | 2 | 5 | Z |
| LF:BVVP0321c | Výživa v ochraně a podpoře veřejného zdraví I - cvičení | z | 1 | 3 | P |
| LF:BVVP0321p | Výživa v ochraně a podpoře veřejného zdraví I - přednáška | z | 1 | 3 | P |
| LF:BVVP0422 | Výživa v ochraně a podpoře veřejného zdraví II | z | 2 | 4 | P |
| LF:BVVP0533c | Výživa v ochraně a podpoře veřejného zdraví III - cvičení | z | 1 | 5 | P |
| LF:BVVP0533p | Výživa v ochraně a podpoře veřejného zdraví III - přednáška | zk | 3 | 5 | P |
| LF:BVVZ0511 | Veřejné zdravotnictví | z | 1 | 5 | Z |
| LF:BVZF0421 | Základy farmakologie I | z | 1 | 4 | Z |
| LF:BVZF0522 | Základy farmakologie II | zk | 2 | 5 | Z |
| LF:BVZI0311c | Základy interní propedeutiky - cvičení | k | 2 | 3 | P |
| LF:BVZO021c | Základy ošetřovatelství - cvičení | z | 1 | 2 | Z |
| LF:BVZO021p | Základy ošetřovatelství - přednáška | zk | 2 | 2 | Z |
| LF:BVZP021c | Základy pedagogiky - cvičení | z | 1 | 2 | Z |
| LF:BVZP021p | Základy pedagogiky - přednáška | k | 2 | 2 | Z |
| LF:BVZV011c | Základy výživy člověka - cvičení | z | 1 | 1 | P |
| LF:BVZV011p | Základy výživy člověka - přednáška | zk | 2 | 1 | P |
| 155 kreditů |